Ushtari i UÇK-së Frashër Oseku:”Nëse kërkojm ndryshim votoni LVV”

Nëse kërkojm ndryshim votoni LVV. Sa më e madhe LVV është aq më e sigurt ndryshimi.

Nëse nuk votoni dhe vetëm ankoheni. Urime. AZIL përendim s’keni. Duheni ju me ndryshu. Askush s’ju merr per dore me ndryshu.

Nëse doni këtyre hajnave që kemi pasur lirisht votoni.
Dijeni nje qe ata nona e hajnis jane.
Per mi kuptu shikojeni pasurin e tyre.

Ata dje kishin emra PAN neser PLDKANRMPSD.

Njejte hajna vetem emer ma perkdheles.

As pallavra mos me shurdhoni se Ambasadat.

Kurre me haptazi Ambasadat s’kane deklaruar per hajnat.

Keshtu qe çka po doni?

Une e dua vendin. Ate shprese, anderr qe po na vjedhin vetem vota juaj mund te ndaloj