Ushtari i UÇK-së tregon arsyet pse do ta votoj LVV

Frashër Oseku

JA DISA NGA ARSYJET E MIJA PSE VOTOJ LVV

1. Shumë njerëz e kanë të vështirë të kenë rrogë apo ushqim mjaftueshme për familjen e tyre në sofër, ndërsa të tjerët kanë më shumë sesa duhen.
Pasurija tyre kalon edhe përmasën Evropiane. Prandaj, është e rëndësishme që vota ime të të jetë për klasën e ult.

2 Mendoj, se nuk ka zgjidhje tjetër në Kosovë, përveçse masa e madhe e popullit ta përmbysë ketë kastë. Është e pa kapërdishëm deklarata Lumezi, se nuk ka bazë për ta ndjekur penalisht Adem Grabovcin dhe kriminelë mafioz.
Përgjimet dhe skandalet e fundit nga zyrtarë të lartë të shtetit, dëshmojnë se shteti është kapur nga mafia,
Unë besoj që këtë LVV ka fuqin të na nxjerr nga kthetrat e mafisë.

3. Dua qe miqësia me Ambasadorët Amerikane dhe ato shtete mike të kenë mendim të mirë e jo flasin për korrupsionin në vendin tonë nga pushtetarët.

Afërsia Ambasadave si Amerikane dhe ajo Britanike tregon haptazi që duhet votuar LVV

4. Kosoves i duhen ata politikanë të zotë, të guximshëm, të ditur dhe vizionarë sikurse Albin Kurti (kryelider i Lëvizjes Vetëvendosje), i cili, e ka kuptuar se pa bashkimin e Kosovës me Shqipërinë do jemi më dobët ndaj fqinjëve tanë.

5. Shumica e shqiptarëve dëshirojnë ndryshime thelbësore ekonomike, sociale dhe politike. Çdo qytetar mund të angazhohet duke kontribuar drejtpërdrejt në kutinë e votave dhe atë duke votuar LVV.
Unë e di një ndryshimin me fjalë nuk vjen por më votë.

Levizja është katalizatori i këtij transformimi.