Vazhdojnë aktivitetet e Forumit Rinor – FRBDI në Këshillin Vendor të Çegranit

Në prag të Kuvendit Zgjedhor të Forumit Rinor të BDI, dega në Gostivar, Forumi Rinor në Këshillin Vendor të Çegranit vazhdon përgatitjet dhe konsolidimin e radhëve

Kujtojmë që degq e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në koordinim me Forumin Rinor në Gostivar, ka vijuar me aktivitetet rreth përgatitjes dhe mbajtjes së Kuvendit Zgjedhor të degës së FR-BDI në Gostivar.

Kuvendi Zgjedhor i Forumit Rinor, FR-BDI në Gostivar, pritet të mbahet gjatë këtij muaj.

#FRBDI