Vazhdojnë donacionet nga Fondacioni Golden Eagle dhe kompania “Frutex”

Fondacioni Golden Eagle dhe kopmania "Frutex" përmes kampanjës 1 cent për çdo produkt të shitur
Relax edhe këtë vit ka ndarë mjete për t'u dal në ndihmë personave në nevojë , por edhe institucioneve
të shëndetësisë në luftën kundër pandemisë COVID-19.

Nga mjetet e tubuara deri tani nga kjo fushatë arriti t'i ndertojë shtëpinë një familjes në Thuman, të cilët
ishin të prekur nga termeti i vitit të kaluar.

Për punëtoret shëndetsorë të QKUK-se,IKSHP në Prizren, QKMF në Suharekë, Malishevë e Drenas ka
ndarë pajisje mbrojtëse me vlerë 13 mijë euro .

Gjithashtu në muajin maj të këtij viti ka dhuruar një banesë këngëtarit me aftësi të kufizuar Agim
Pajazitit.

Fondacioni Golden Eagle përmes kësaj kampanje vazhdon të ndihmoj shumë familje, institucione, klube
sportive dhe evenimente të ndryshme me qëllim përmirësimin e jetës sociale.