Vazhdon mbështetja e Kryeministrit të parë shqiptar nga Llabunishtja

azhdon mbështetja e Kryeministrit të parë shqiptar dhe nga LLabunishta

NE BESOJMË 9️⃣ #TalatXhaferri 

Për më shumë ndiqni fotografitë