VETING PËR TË GJITHË, EDHE NJË NISMË E MADHE

👉 VETING PËR TË GJITHË – EDHE NJË NISMË E MADHE ⌛️⚖️

📣 Sot në Kuvend, Bashkimi Demokratik për Integrim dorëzoi propozim ligjin për VETING për politikan, bartës të funksioneve publike, gjykatës dhe prokuror ✍️