Vetura përplas këmbësoren në Tetovë, shoferi u mundua të ik por u kap nga policia

Dje në ora 12.00 në SPB Tetovë, është de noncuar se në rrugën ,,Bllagoja Toska,, në Tetovë, vetura e tipit ,,Pezho,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 78-vjeçari M.S. nga Tetova, i cili pas aksidentit ka lëshuar vendin e ngjarjes por për një kohë të shkurtër është gjetur dhe sjellë në vendin e ngjarjes, ku ka aksiidentuar këmbësoren S.D. (70) nga Tetova.

Këmbësorja e lë nduar është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës për ti ofruar ndihmë mjekësore.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.