Video e rrallë e Adelina Ismailit dhe Adem Mikullovcit ku përballen me njëri tjetrin në emision

Një video e publikuar së fundmi në Youtube tregon artisten Adelina Ismailin në emisionin e dikurshëm të artistit Adem Mikullovci ‘Pa Doreza” duke komentuar mentalitetin shqiptarë, feminizmin dhe artin shqiptarë.
Për më tepër ndiqeni videon