Vidhet në një xhami në Gostivar

Dje rreth orës 13:00 personi B.F. 62-vjeç nga Gostivari në Sektorin për Punë të Brendshme Tetovë ka denoncuar se në periudhë prej datë 25-dhjetor të vitit të kaluar

deri më datë 09-dhjetor të këtij muaji persona të panjohur kanë vj*edhur olluqet e ,,Kadër xhamisë” me lokacion në rrugën ,,JNA” në Gostivar.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Departamenti për punë të brendshme-Gostivar dhe metren masat për zbardhjen e rastit.