Vishen si policë, zhvasin biznesmenin

3 persona të maskuar si forcat e policisë kanë grabitur banesën e një biznesmeni në Korçë. Ata e kanë lidhur atë dhe bashkëshorten në banesë ndërsa kanë arritur të përvetësojnë 1.6 milionë lekë të vjetra.