Vlamir Aziri: Eshtref Dehari i pari i rinisë së BDI-së në “Jashtë Vardarit”

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri, ka informuar se Këshilli vendor zgjodhi në krye të Forumit Rinor të lagjes “Jashtë Vardarit”, në Tetovë, të njohur si bastion i BDI-së.

Eshtref Dehari, do t’i prij rinisë së kësaj këtij lokaliteti të komunës së Tetovës, simbol i rezistencës dhe kauzës shqiptare.

Ja postimi i z. Valmir Aziri:

KV, Jashtë Vardarit zgjodhi Eshtref Deharin për kryetar të KV të Forumit Rinor të BDI-së, rinia si Vardar do ta fuqizoj lumin e madh që quhet BDI 👊