VMRO DPMNE: Do ta rindërtojmë Maqedoninë

VMRO-DPMNE është parti e cila angazhohet për projekte dhe rindërtimin e Maqedonisë. Ky qytet meriton gjëra të bukura. Këtë e deklaroi nënkryetari i partisë Vllado Misajllovski gjatë vizitës së sotme në Kumanovë.

“Përderisa LSDM thotë se munden të punojnë më shumë, unë mendoj se ata munden më shumë të vjedhin, të vazhdojnë me mitë dhe korrupsion dhe më shumë të na shtypin. Prandaj ne do e rindërtojmë Maqedoninë dhe do vazhdojmë me fushatë pozitive. Ky qytet është i mrekullueshëm dhe meriton gjëra të bukura, gjëra pozitive dhe ne këtë fushatë do e bëjmë në atë drejtim. Çdo qytetar të mbërrijë që VMRO-ja t’i sigurojë mirësi, do i sigurojë diçka që quhet e ardhme e sigurt”- deklaroi Vllado Misajllovski, nënkryetarë i VMRO-DPMNE-së.