Walker: Është koha që Albin Kurti ta udhëheq vendin

Diplomati i njohur dhe i dashur për kosovarët, William Woker është duke qëndruar në Kosovë. Ai ka ardhur për përvjetorin e Masakrës së Reçakut, që është me 15 janar, transmeton Indeksonline.

Woker tregoi sot se disa vite më parë ambasadorët i kanë thënë atij se Lëvizja Vetëvendosje është parti anti-amerikane.

“Para katër ose para pesë viteve, ambasada më thoshin se Vetëvendosja janë protestues që bëjnë trazira. parti komuniste dhe anti-amerikane”, u shprehë ai.

“Po, unë nuk ka besuar dhe tash është koha që Albin Kurti dhe gjeneratat e reja të bëhen pjesë e politikës dhe ta udhëheqin vendin”, tha Woker.