Xhemaili: Në takime me bizneset e zonës së Strugës!

“Takimet me përfaqësues të biznesit në çdo qytet të vendit tonë për të mësuar më shumë dhe për të punuar më tepër për zgjidhjen e problematikave të tyre 📑✅

👉Sot në Strugë vizituam dy nga bizneset shumë të rëndësishëme për Strugën dhe rajonin, kompaninë Nabizi dhe ING-Luli!

👉Institucione që drejtojmë ne, kanë krijuar një afërsi me sipërmarrjen me qëllim ndihmesën dhe zgjidhjen e problematikave që i tangojnë ata!

👉Në takimet me bizneset e zonës kemi ofruar mbështetje financiare për subjektet që kan veprimtari prodhuese dhe kan për qëllim zgjerimin e kapaciteteve të tyre!

👉Shumë i rëndësishëm komunikimi me biznesin, jo vetëm për të kuptuar problematikat, por për të diskutuar edhe zgjidhjet më të mira të mundshme.💪” – thotë Xhemaili