Ylli Mirzo emërohet Ushtrues i Detyrës të Kryetarit të Degës së BDI-së në Dibër.

Sot në Dibër, në prani të gjithë anëtarëve të kryesisë së BDI-sē në Dibër, sekretari gjeneral i BDI-së, z. Atilla Rexhepi dhe nënkryetari Nevzat Beja, si të deleguar nga kryesia qëndrore e BDI-së dhe lideri Ali Ahemti, për të emëruar Ushtruesin e Detyrës të kryetarit të BDI-së në Dibër, deri në kuvendin e ardhëshëm të degës, detyrë e ngelur vakand pas vdekjes së z.Ruzhdi Lata. Për Ushtrues Detyre i kryetarit të Degës së BDI u emërua z.Ylli Mirzo, një ndër anëtarët e kryesisë, kryetari i parë i Forumit Rinor të BDI në Dibër, me një meritokraci partiake dhe përvojë profesionale në aspektin partiak dhe administrativo-komunal.