Zaev: Koalicione vetëm në bazë të vlerave dhe parimeve

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev sot foli edhe për parimin “fitues me fitues” pas zgjedhjeve të 12 prillit. Zaev theksoi se për koalicionet pas zgjedhjeve mbi gjitha do të respektohet parimet dhe vlerat.

“Ne shpresojmë që do të fitojmë më shumë se 61 deputetë. Do të fitojmë edhe në njësinë e 6…Vendimet për koalicione do të jenë gjithmonë do të merren në bazë të vlerave dhe parimeve. Qytetarët presin që partitë të ndryshojnë. Nuk mund të lejojmë ndërtime pa leje në Ohër. Nuk mund të lejojmë në Matkë të ndërtohet kush si të dojë. Nuk mund të mos ketë përgjegjësi për problemet e rëndësishme të qytetarëve. Nëse ndryshojmë partitë do të ndryshojmë edhe shtetin”-pohoi mes tjerash Zaev.