Zaev për vizitë pune në Austri

Kryeministri Zoran Zaev bashkë me një pjesë të kabinetit të tij qeveritar sot pritet të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Austri. Sipas njoftimit të Qeverisë, Zaev do të jetë i shoqëruar nga disa ministra të kabinetit të tij.

“Vizita ka në fokus bashkëpunimin dhe përkrahjen austriake në planin e eurointegrimeve. Gjatë kësaj vizite, kryeministri Zaev do të takohet me kancelarin austriak Sebastian Kurz, me të cilin është planifikuar një konferencë me gazetarët”, thuhet në njoftimin e qeverisë.