Zaev: Qytetarët janë rojtarët e së ardhmes dhe vendosin për të ardhmen e vendit

Qytetarët janë rojtarët e së ardhmes dhe ata vendosin se cila do të jetë e ardhmja e shtetit.

Pasi të zgjidhen anëtarët e Qeverisë, deputetët, kryetarët e bashkive, këshillat, përgjegjësia është me ta për 4 vjet. Tani qytetarët kujdesen për zgjedhjet.

https://www.facebook.com/watch/?v=1296180570855334