Zaev vs. Mickoski dhe Mihajloski vs. Lupevska 5:1 në vlerësimin e rejtingut

Siç raporton portali 24 info, vlerësimet e dy paraqitjeve të ftuara në emisionet ‘Vetëm intervista’ me Goce Mihajloskin dhe ‘Top tema’ me Snezana Lupevska-Sozen, tregojnë një ndryshim të madh në shikueshmëri.

“Paraqitja e ftuar e kryeministrit Zoran Zaev në emisionin” Vetëm Intervista “e cila u transmetua të hënën u ndoq nga pothuajse 140.000 qytetarë. Këtë e tregojnë të dhënat zyrtare nga matjet e televizionit, përkatësisht vlerësimet për shikimin e një programi të caktuar.

Ndryshe nga intervista e kryeministrit Zaev, intervista e djeshme e liderit të VMRO-së, Hristijan Mickoski u ndoq nga më pak se 30.000 qytetarë.

Nëse marrim parasysh shikueshmërinë (pjesëmarrjen) mesatare të shfaqjeve në ato dy ditë, atëherë të dhënat tregojnë se intervista e kryeministrit Zaev me 21.7% të pjesës është parë edhe 5 herë më shumë se intervista e Mickoski me 4.42% “.