Zanfina Ismaili ia ‘sheh hajrin’ karantinës, kjo është arsyeja

Për shkak të pandemisë, të gjithë po mundohen që të rrinë sa më shumë në shtëpi.

Mirëpo qëndrimit në karantinë duket se ia ka ‘parë hajrin’, Zanfina Ismaili.

Zanfinën e njohin të gjithë për peshën që ka pasur dhe tani ka treguar se ka shtuar pak kilogramë.

Këtë e bëri nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram.