Zbatohet zotimi i BDI-së në Krushopek

Projekti i filluar para dy vitesh, si zotim i BDI-së, u realizua sot, në prani të qytetarëve dhe drejtuesve të lartë institucional, këtë e konfirmon Abdul-Selam Selami.

Z. Selami ka shkruar se ai ishte bashkë me banorët vendas dhe me Kryetarin e komunës Saraj, Blerim Bexheti, zv. ministri Rexhepi, deputeti Ziberi, drejtorët Jakupi, Kovaçi dhe Arifi.

Postimi i z. Selami:

Projekti i flluar para dy viteve në fshatin Krushopek sot e përgëzuam bashk me banorët vendas dhe me Kryetarin e Komunës Saraj Blerim Bexheti , Zv.Ministri Rexhepi, Deputeti Ziberi, Drejtorët Jakupi, Kovaqi dhe Arifi.
Për një Saraj të gjelbërt💚