Zbulohet foto/Nënkryetari i VMRO-së Nikolovski mik me Zoran Kiçeec?

Nënkryetari i VMRO-së Aleksandar Nikolovski duket se ka një miqësi të mirë me Zoran Kiçeec, një nga të dyshuarit dhe tashmë të dënuarit për rastin ‘Reket’ ku të përfshirë ishin edhe shumë personalitete të njohura madje edhe ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva, shouman-i Bojan Jovanovski Boki13 dhe shumë të tjerë. Në foto shihet se edhe Nikolovski ka miqësi me një nga të akuzuarit në rastin më të ndishëm që ka pasur Maqedonia e Veriut.