Zbulohet lista e kandidatëve të PDSH-së? (FOTO)

Zbulohet lista e kandidatëve të PDSH-së?!
Zbulohet lista e kandidatëve të PDSH-së?!
Publikuar 14:08 5 Shkurt, 2020
Partia Demokratike Shqipëtare ka zgjedhur të bëjë koalicion me popullin shqiptar. Nga kjo parti janë shprehur se janë gati për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen më 12 Prill 2020.

Populli shqiptar është i pa kënaqur me qeverisjen e BDI-së, populli kërkon jetë më të mirë, prespektivë për femijët dhe gjeneratat e reja, populli shqiptar kërkon zhvillim ekonomik dhe partneritet me qytetarët.

“Vetëm PDSH-ja është në koalicion me popullin shqiptar”.