Zëvendës drejtori i ARS Nura pret në takim nënkryetarin e Federatës së boksit, Salihun

Faton Salihu një emër i respektuar i boksit shqiptar i cili ishte edhe ish kampion evropian është pritur nga zëvendës drejtori i Agjencionit për Rini dhe Sport, Izmit Nura ku kanë biseduar rreth boksit në Maqedoni dhe zhvillimit të saj. Salihu i cili është kryetar i klubit të boksit Çair si dhe nënkryetar i federatës së boksit të Maqedonisë e konfirmoi takimin edhe me fotot e publikuara në fb e tij si dhe me një shënim të tij.

“Një takim me zv drejtorin e agjencionit për rini dhe sport, Izmit Nura mikun tim i cili vjen nga një familje e pasur kombëtare, intelektuale dhe morale. Biseduam për avancimin e sportit boksit dhe e njoftova për planet dhe programin e federatës së boksit të Maqedonisë”. Ndryshe, Nura ka disa muaj që ka marr këtë post të ri, kurse portali i specializuar për sporte luftarake “ArenaRing” i uron punë të suksesshme.