Zëvendës kryeministri Osmani dhe Ministri Bekteshi në Tetovë vizitojnë Bulevardin “industrial”

Sot, Zëvendës kryeministri Bujar Osmani dhe Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në Tetovë, kanë vizituar punimet në për rehabilitimin e Bulevardit “industrial”.

Kjo vizitë, po zhvillohet në kulmin e punimeve për rehabilitimin e kësaj zone, ku shihet makineria gjithandej duke punuar.

Këtë vizitë, e përcolli me një shkrim të shkurtër në rrjetin social, z. Bujar Osmani ku thekson se “Makineri gjithandej ⚙️punë dhe elan për të bërë jetën e njerëzve 👨👩👧👦 më të mirë dhe më dinjitoze. – – Rehabilitimi i bulevardit “ Industrial” në Tetovë ne gjatësi prej katër kilometra.”