Zgjidhet kryesia e Degës së BDI-së në Tetovë

Sot u mbajtë mbledhja konstituive e degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë.

Nga të gjithë antarët e degës propozimi u votua në mënyrë unanime, në këtë përbërje:

Ibrahim Dehari Nënkryetar, Arlinda Muharemi Nënkryetar, Valmir Aziri Nënkryetar, Qefali Havzija Nënkryetar, Festim Halili Nënkryetar, Faton Ameti Sekretar, Armend Fazliu Sekretar Organizativ dhe Naser Demiri Arkëtar.

Njëherit u zgjodhën edhe udhëheqësit e departamenteve në kuadër të degës siç vijon: Naile Durmishi, Naser Demiri, Ylber Alija, Merita Mustafai, Remzi Abdullahi, Bekim Ismaili, Besim Memedi, Bujar Abdiu, Irfan Emini, Nimet Beqiri, Ramije Dauti, Samet Osmani, Urim Abduli.