Zgjidhet kryetari i ri i Parlamentit dhe Asociacionit Studentor pranë UEJL-së

Sot është mbajtur mbledhja e regullt e Senatorëve të parlamentit studentor pranë Universiitetit të Europës Juglindore ku është zgjedhur kryetari i ri i Parlamentit dhe Asociacionit Studentor të UEJL-së ku besimi ju dha Agron Demirit Student pran fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit programi studimor Komunikim Ndërkombëtar, këtë e ka bërë të ditur tani më vet Kryetari, Demiri përmes një Postimi në Profilin e ti në Facebook. Sot mora mandatin e udhëheqësisë së Parlamentit dhe Asociacionit Studentor në Universitetin e Evropës Juglindore.Sot studentët më besuan postin e Kryetarit të Parlamentit dhe Asociaconit Studentor në UEJL!Ashtu siç kam premtuar, do shtohen aktivitetet studentore dhe zëri kritik i studentëve do ringjallet përsëri! Ju faleminderit për mbështetjen! Shkruan mes Tjerash Agron Demiri në Facebook, Kujtom që Demiri është zgjedhur me shumicë votash, duke mar mandatin nga kryetari i deri tanishëm dhe kundërkandidati i ti Arjon Fejzullahu.