Zjarri kaplon një ndërtesë në Tetovë

Sonte zjarri ka kapluar një ndërtesë banimi në qytetin e Tetovës mirëpo nuk informohet nëse ka ndonjë të lënduar nga ky zjarr, por megjithatë ekipet e zjarrfikësve tashmë janë në teren dhe po vënë zjarrin në kontrollë.

Temperaturat e ftohta që nga dje kanë kapluar vendin kanë vënë në aktivizim edhe ndezjen e zjarreve në gjithë vendin mirëpo nganjëherë nga pakujdesia ndodhin edhe këtu raste.