Zv/drejtori Asani, njeriu që po punon më shumë se ministrat

Një shembull pozitiv se si duhet te pozicionohen shqiptarët në institucionet shtetërore eshte zv/derejtori i Agjencis për Siguri Publike eshte Arif Asani. Me punën e tij të vyeshme ai po fiton simpatitë e shqiptarëve por edhe të faktorit ndërkombëtar. Asani po punon ne dy drejtime- luftë kundër krimit dhe ndihme per shqiptaret qe me vite të tëra kane pasur probleme me organet e sigurisë maqedonase. Rezultatet jane improsionuese, kurse Asani premton se di te vazhdoje edhe me tej te punoje ne keto dy drejtime.