Zv.kryeministri Lika: Ndajmë dhimbjen e thellë me familjarët e viktimave

Ndajmë dhimbjen e thellë me familjarët e viktimave në aksidentin e sotëm tragjik!
Shpreh ngushëllime të sinqerta ndaj familjarëve dhe rimëkëmbje sa më të shpejtë të lënduarve!

https://www.facebook.com/HazbiLikaFaqjaZyrtare/photos/a.1923758747650404/2985464871479781/?type=3&theater