Zv.kryeministri Osmani në Bukuresht takon kryeministren rumune Viorika Dançila

Së bashku me Kryeministrin, Zoran Zaev, në vizitë jashtëzakonisht të rëndësishme në Rumani, në takime me kreun shtetëror, kryesuar nga Kryeministrja e Qeverisë së Rumanisë, Viorika Dançila. Republika e Rumanisë është fqinj i afërt i Ballkanit, si dhe mik i sinqertë i vendit tonë. Pikërisht për këtë, Kryesimi i Rumanisë me Bashkimin Evropian, në periudhën kyçe për integrimet evropiane të vendit, është synim për pritjet tona – Rumania të hyjë në historinë e Maqedonisë së Veriut si vend që gjatë kryesimit me Unionit, Republika e Maqedonisë së Veriut do të merr konfirmim formal të vendimit të Këshillit të Evropës, për fillimin e negociatave këtë vit.

https://www.facebook.com/bujar.osmani.7/photos/pcb.2125675270857770/2125675094191121/?type=3&theater