Zv. kryeministri Osmani takon ministrin Edmond Ademi

“Diaspora paraqet një pjesë të pandashme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, dhe në këtë drejtim, detyrimi ynë është që të sigurojmë inkluzivitet më të madh të këtyre potencialeve në negociatat e ardhëshme, si bazë për përfshirje të thellë dhe thelbësore të diasporës edhe në proceset tjera të vendit.” – thotë Osmani.