Zv. Ministri Agim Nuhiu: Ligji për Lobim, hyn në procedurë për miratim

Zëvendës ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Agim Nuhiu, sot, ka njoftuar se Ligji për Lobim futet në procedurë qeveritare.

Z. Nuhiu ka cekur se Rekomandimet e GREKO-s nga Rrethi i katërt dhe i pestë i vlerësimit janë inkorporuar në plotëni!

Këtë njoftim, z. Nuhiu e bëri në fb, ja postimi:

Ligji për Lobim futet në procedurë qeveritare. Lobimi jashtë kuadrit ligjor paraqet rrezik për korrupsion!
Rekomandimet e GREKO-s nga Rrethi i katërt dhe i pestë i vlerësimit janë inkorporuar në plotëni!