Zv. ministri Agim Nuhiu: Lobimit të fshehur i vjen fundi

Zëvendës ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu ka publikuar lajmin e shumëpritur për lobim, ligj i cili do të zvogëloj dhe luftoj korrupsionin në institucionet e shtetit.

Ligji për lobim do të mënjanojë lobimin ilegal, apo të fshehur, andaj, rëndësia e këtij ligji është e madhe dhe është ligj i shumëpritur nga institucionet dhe qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

Z. Nuhiu është i mirënjohur për përkushtimin ligjor dhe transparent institucional, andaj, lajmi edhe është publikuar nga ai duke theksuar se “Ligji i ri për lobim në procedurë parlamentare. Lobimit të fshehur i vjen fundi!!”