Zv.ministri Maksuti punët bërllok në Maqedoni, shet çallomë me ‘SHQIPONJËN’ midis Tiranës

Zv.minstri i Mbrojtjes së Maqedonisë, Bekim Maksuti dita ditës punët në dikasterin e tij ku ai punon, shqiptarët nuk përfillen dhe përqindja është më e ulët se 10% dhe në disa pozita përqindja është edhe zero, shkruan fjala.mk.

Ia rikujtojmë zv.ministrit mos të shesë ‘çallomë’ në Shqipëri me shqiponja dhe fotografi, por le ti rregullon punët dhe të punësoj shqiptarët në mbrojtje.

Vlejnë të theksohet se në ngjarjet e fundit në Maqedoni me ‘ZYRTARIZIMIN’ e gjuhës shqipe, shefja e tij Radmilla Shekerinska në sy të këtij tha se, të gjitha komandat do të jenë gjuhën maqedone dhe nuk do të ketë dy gjuhësi në ushtri.

Pas këtij njoftimi nga Shekerinska, sot e kësaj dite zv.ministri ‘Gjon Bozuku’ nuk ka reaguar dhe nuk ka thënë as edhe një fjalë kundër shefes së tij./fjala.mk/