Zv.ministri Musa fillon apikimin e gjuhës shqipe në Ministrinë e shëndetësisë

Nga sot edhe në Ministrinë e Shëndetësisë fillon të zbatohet ligji për Përdorimin e Gjuhës Shqipe. I pari që zyrtarisht i drejtohet me gjuhën shqipe institucioneve në këtë ministri është zv.ministri i Shëndetësië Dr. Asim Musa. Duket se tashmë Gjuha Shqipe po merr një vëmendje të veçantë në të gjitha institucionet kryesore të shtetit dhe kjo falë personash me dinjitet të lartë dhe me pasion për punën e tyre.