Zv. Ministri Nuhiu: Marrëveshja e Ohrit mban vendin tonë me perspektivë!

Në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes së Ohrit, pas luftës së armatosur, zëvendës ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, e ka rikonfirmuar rëndësinë e kësaj marrëveshjeje.

Ai ka theksuar rëndësinë e Marrëveshjes së Ohrit, frymës së saj, mund dhe do ta mbajmë vendin tonë, me perspektivë.

Ja postimi i zv. Ministrit Nuhiu:

Përmes Marrëveshjes së Ohrit dhe frymës së saj mund dhe do ta bëjmë vendin tonë me perspektivë!
Gëzuar përvjetori!