Zv. Ministri Nuhiu: Me reforma ta rrisim sigurinë e qytetarëve dhe shtetit

Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, që nga dita e parë e mandatit, është i përkushtuar fuqishëm për ngritjen e sigurisë së qytetarëve.

Ai, sot, me një shkrim, ka paralajmëruar përgatitjet për ndryshimet strukturore strategjike për Policinë e shtetit, të cilat do të ndikojnë në rritjen e sigurisë së qytetarëve dhe shtetit.

Zv. Ministri Nuhiu, ka theksuar se reformat vazhdojnë.

Ja postimi i plotë i zv. Ministrit Nuhiu:

Përgatisim ndryshime strukturore strategjike ne policine e shtetit – ndryshime të cilat pozitivisht do të ndikojnë në rritjen e sigurisë së qytetarëve dhe shtetit!
Vazhdojme me reformat…