Zv ministri Nuhiu në Shtip, flet për kultivimin e vlerave njerëzore dhe tolerancën

Zv. Ministri Agim Nuhiu, ka qëndruar në Shtip, me ftesë të miqve dhe me këtë rast, së bashku me mikpritësit, është lutur për kultivimin e vlerave njerëzore.

Ai po ashtu ka shkruar se është lutur për tolerancën dhe respektin ndërmjet njerëzve.

Ja postimi zv. Ministrit Nuhiu në fb:

“Me ftesë të miqëve nga Shtipi, bashkë shprehëm lutjet dhe uratat tona për kultivimin e vlerave njerëzore dhe humane, tolerancës, respektit të ndërsjelltë dhe dashurisë midis njerëzve!”