Zvicerani tremb çikat kosovare për koronavirusin, ato e shajnë shqip “Ta q*** nanën” (Video)

Në një përpjekje të një gazetari zviceran për t’u tallur me qytetarët në Zurich [me sa duket] të ShBA-ve, kanë rënë edhe dy vajza shqiptare.

Zvicerani po kollitej para qytetarëve për t’i trembur ata pas lajmeve të shumta për koronavirusin, përcjell Periskopi.

Sidoqoftë, reagimi i dy vajzave shqiptare është epik. Ato të trembura e fyejnë keq zviceranin, gjë që mund ta shihni dhe dëgjoni në videon e mëposhtme të shpërndarë nga një përdorues Twitteri.

https://twitter.com/i/status/1237410310035845126