Zymberi: Koha është të i jipet një shancë ose një rast ta dëshmojnë atë që e premtuan këto 20 vjet

Kosovarët i kisha sugjeruar që kësaj radhe ta votojnë V.V. dhe Albin Kurtin, koha është të i jipet një shancë ose një rast ta dëshmojnë atë që e premtuan keto 20 vjet. Ju betohem se më keq se ata që deri tani qeverisën nuk bëhet, së paku nuk jan të prekur me krimin, korrupcionin, vjedhjet dhe tradhëtit që iu jan bërë Kosovës deri më tani. Së paku nja dy vjet ti jipet rasti të qeverise. Të shofim a do ti burgose ata që e vjedhën e shitën dhe e sakatuan Kosovën. Kosova nëse voton prap për ata që qeverisën deri me tani të jet e sigurt se e ardhmja e Ksovës është mjerim. Fat inshalla zoti jua freskon vetëdijen kombëtare. Suksese…
22.08.2019 Abedin Z.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=698136427280253&set=a.117229002037668&type=3&theater